Sida 1 av 1

En liten presentation från ny Elise-ägare

Postat: mån 02 dec, 2019 13:29
av Kalle
Morsning.
Vissa av er har redan träffat mig på Taxinge och/eller Bishops nu under hösten. Bor norr om Stockholm med familjen där alla barn har fordonsrelaterade namn och självklart heter dottern Elise.
Vi köpte en grå Elise S220 i september, vilket jag drömt om sedan Elisen lanserades. Har haft bilder på olika Eliser på bägge mina senaste arbetsplatser.
Jag slog till i september på grund av att situationen uppenbarade sig och det gick bara inte säga nej.

Inte många sekunder har spenderats i bilen utan att leende från öra till öra. Nu trist med vintervila men då kan man ägna tid åt att demontera och återmontera allt samt att planera nästa säsong.

Jag har ingen direkt bakgrund inom bilar men har haft ett stort intresse för engelska bilar i allmänhet och Lotus i synnerhet så länge jag kan minnas. Intresset för Lotus delas även av min fru, men hon har haft större dragning mot Esprit.

Ser fram emot att träffa en massa Lotus-fixerade människor i klubben som är lika knäppa som jag. Hoppas även kunna följa med på den långa Alpresan i höst.
bil2b600.jpg
bil2b600.jpg (128.2 KiB) Visad 2029 gånger

Re: En liten presentation från ny Elise-ägare

Postat: mån 02 dec, 2019 16:16
av oodsell
Hej Kalle, välkommen i klubben och gemenskapen runt detta speciella bilmärke. Man måste nästan vara lite nörd för att köpa en Lotus, och du och jag har gemensamt att vi båda (liksom fler andra i klubben) har döpt en dotter till Elise, som ju är ett vackert namn även utan kopplingen till bilen.

Re: En liten presentation från ny Elise-ägare

Postat: ons 04 dec, 2019 17:31
av Stefan_A
Välkommen Kalle, kul att du kom på infoträffen om Alpresan också. Hoppas att ni kan komma med på resan i september  :wave:

Re: En liten presentation från ny Elise-ägare

Postat: tor 05 dec, 2019 21:12
av mjohannssen
Välkommen :-D

Grattis till en riktigt snygg bil!