Stockholm Car Meet Vintage & Sports 4 augusti Solvalla

Träffar, bankörningar, möten etc.
Skriv svar
Användarvisningsbild
mte
Stamgäst
Inlägg: 34
Blev medlem: mån 07 sep, 2015 20:17
Ort: Solna
Kontakt:

Stockholm Car Meet Vintage & Sports 4 augusti Solvalla

Inlägg av mte » tis 19 jun, 2018 19:51

Hej!

Om någon vill delta i detta skriv i kommentarsfältet eller maila mig så samordnar jag klubbens deltagande. Arrangören vill veta i förväg hur många bilar som kommer för att avsätta parkeringsytor. stockholm@lccs.nu

Inbjudan Klubbar - Stockholm Car Meet Vintage & Sport  - 4 augusti 2018 (kopia 3).jpg
Hej och välkommen till vår nya motorträff!
Stockholm Vintage & Sports Car Meet kommer att bli en bilfest för alla som älskar entusiastfordon. Wheels Magazine, Classic Motor, Power Magazine och auto motor & sport är fyra tidningar som vistas under samma förlagstak och vi har länge velat hitta ett sätt att tillsammans skapa en träff där alla som älskar bilar, motorcyklar och mopeder kan mötas.
Vi har ju tidigare skickat ut ett mail med lite information om hur vi tänker oss att klubbparkeringen ska se ut på Solvalla den 4 augusti. Nu går det bra att boka plats till klubben genom att maila till Jessica Kovac: jessica.kovac@onemotion.se, eller så kan ni ringa 0703–5794962. Tala om ungefär hur många platser ni behöver så ser vi till att rita in er klubb på parkeringen på innerplan. För att alla klubbar ska få plats ber vi er att inte boka betydligt fler platser än ni tror att ni behöver.
Era medlemmar kan antingen köpa sin biljett i förväg på http://www.stockholmcarmeet.se. Bokningen är personlig så varje medlem bokar sin egen biljett och visar upp den vid entrén. Där finns ett erbjudande, två personer plus bil och frukost kostar 250:-.
Det går också bra att betala direkt på plats den 4:e augusti. Kommer ni mellan 7.00-09.00 så ingår frukost. Kommer man senare betalar ni vanlig entré, 150:- per person.
Vi kommer att bjuda på utställningar, uppvisningar, livemusik och en stor bilbedömning där fina priser står på spel. Det kommer att finnas en marknad, matservering samt försäljning av drycker och en sponsorby.
Varmt välkomna till Stockholm Vintage & Sports Car Meet.
Thomas Sjölund, chefredaktör Classic Motor
Billy Söderin, chefredaktör Power Magazine
Mia Strand, chefredaktör Wheels Magazine
Alrik Söderlind, chefredaktör auto Motor & Sport
Marie-Therese Edebo
Svart Lotus Evora 2011 med smeknamnet "Black Pearl"

Skriv svar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 11 och 0 gäster