Lotus Festival 2022, hög tid att anmäla sig!

Träffar, bankörningar, möten etc.
Skriv svar
Användarvisningsbild
oodsell
Ordförande i Lotusklubben
Inlägg: 1394
Blev medlem: sön 26 aug, 2007 17:54
Ort: Särö
Kontakt:

Lotus Festival 2022, hög tid att anmäla sig!

Inlägg av oodsell » mån 18 jul, 2022 16:50

Årets Lotusfestival med årsmöte blir ju på västkusten, i trakterna mellan Vänersborg och Uddevalla. Inbjudan med program finns ju på hemsidans förstasida, och där finns också en länk till anmälningsblanketten där alla priser och olika val finns.

Förra veckan gjorde jag, Fredrik och Anna en rekognosering av rallyvägar, och vi besökte Ronnums Herrgård, Saab muséet och Bohusgården i Uddevalla. Vi blev mycket väl emottagna på alla tre platserna så vi tror ingen kommer bli missnöjd med vägar, mat eller inkvartering. :-D

En nyhet som vi kan avslöja nu är att vi före middagen på lördagen får ett föredrag av Peter Horbury om bildesign i en föränderlig bilindustri. Peter har varit designchef på bl a Volvo, Ford, Geely group, och nu på Lotus. Han bor i Göteborg och kommer upp till Uddevalla, (kanske med sin Ford GT40 ?).

Vi behöver lämna besked till hotellen om antal deltagare den 1 augusti, så det är nu hög tid att skicka in anmälan!
Ronnum_2.jpg
Bohusgården 5.jpg
Pokaler 4 - kopia.jpeg
Pokaler 4 - kopia.jpeg (167.26 KiB) Visad 2107 gånger
Olle Odsell, klubbordf med numera bara två Elise; en -00 (Serie 1) och en -01 (dotter), Evora S -12, MGF VVC -98 till hustrun, Volvo V60 till vardags, Volvo C30 för dottern och en Bürstner husbil.

Skriv svar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 2 och 0 gäster