Lotus Festival Sweden 2015

2015 arrangerades Lotus Festival Sweden i Lundsbrunn och Kinnekulle ring  från att tidigare varit i Linköping och på Linköpingsmotorstadion Sviesta. Det blev till en trevlig helg med mycket fin bil och bankörning samt goda middagar med trevligt umgänge.

 

Fredagen började med bankörning på Kinnekulle ring med klubbshopen på plats. Lotus Göteborg sponsrade och kom med två bilar för provkörning på landsväg.

Efter en trevlig dag på banan blev det femkamp innan middag med bla kunde deltagarna visa sina färdigheter i bollkickning, kast med fläktrem och vika samt kasta ett pappersflygplan på 30sek.

Fredagen avslutades med middag och filmvisning från en sportvagnsträff som arrangerades av Stockholms sportvagnsklubb på 80-talet.

Lördagen började med årsmöte för att sedan fortsätta med rallyt som gick i en bana upp på Kinnekulle längs vackra och kurviga vägar. Uppgifterna var att räkna antalet kyrkor, komma i och ur en Lotus Elise på snabbast möjliga tid.

Även lördagen avslutades med en trevlig middag samt filmvisning av en sportvagnsträff arrangerad av Stockholms sportvagnsklubb på 80-talet.