Inbjudan till Lotus Festival 23-25 augusti 2019

Årets Lotus Festival med årsmöte ordnar vi i kombination med Mantorp Classic Festival och banans 50-årsjubileum den fjärde helgen i augusti.

Vi har som bas det nybyggda fräcka hotellet The Box i Linköping där vi har specialpris på övernattning. Där finns bl a ett 600 kvm stort spa ”TheWellbox” med bl a jacuzzis och pooler som kan vara lockande om man kommer redan på fredagen. OBS! hotellet är kontantfritt.
Quality Hotel The Box

Vi ”tjuvstartar” Festivalen redan på fredag kväll då Pierre Andersson på Bilhallen bjuder på grillparty vid sina lokaler på Sandkullagränd 1 i Mjölby mellan kl 18-21. Där kan man titta på många fina Lotus och några av dem kommer att stå till förfogande för provkörning. (Det blir ingen provkörning av bilar på Mantorp på lördagen av logistiska skäl). Sedan tar vi oss de tre milen till hotellet i Linköping där vi har en reserverad parkering utanför hotellet. Anmäl deltagande på grillkvällen direkt till Pierre pierre[at]bilhallenmjolby.se senast den 19 augusti. Inbjudan grillkväll Bilhallen

Vi spenderar en del av lördagen på Mantorp Park bland massor med sportbilar i depån och racerbilar på banan. Vi har vårt eget klubbtält i depån där vi parkerar våra bilar, och där vi också erbjuder dricka och lunchbaguetter (måste förbokas). Sedan kan man titta på Racerhistoriska Klubbens olika tävlingsklasser, eller strosa runt i depån bland alla olika sportbilsklubbar. Under eftermiddagen kommer vi få tillfälle att köra något uppvisningsvarv på banan med våra Lotusar. Om man föranmäler sig och sin entusiastbil så har både förare och passagerare fri entré till banan.
OBS! Anmälan till Mantorp Classic festival gör ni senast den 7 augusti här: Anmälan Mantorp Classic Festival 2019
Glöm inte att ange Lotus Car Club of Sweden i rullisten till höger på hemsidan. Anmälan till Lotus Festival Sweden hittar ni lite längre ner på denna sida.

Till kvällen är vi tillbaka på The Box där vi har reserverad parkering utanför hotellet. Vi har ett snabbt och effektivt årsmöte innan det är dags att samlas till en trevlig middag i restaurangen.

Efter frukost på söndag morgon ger vi oss av på ett ca 80 km långt ”tipsrally” med kluriga frågor och uppgifter, och som går på kurviga och vackra vägar till Söderköpings Brunn där vi parkerar i den vackra parken. Efter en god lunch och prisutdelning för rallyt så kan man gärna gå en sväng i det pittoreska Söderköping innan det bär av hemåt.

Anmälan ska göras senast den 28 juli på blankett som finns nedan. Där finns alla priser och vilka val man kan göra.
Frågor besvaras av Marie-Therese Edebo, lccs.stockholm[at]gmail.com. OBS! pga att vi har haft problem med att mail inte kommer fram har vi varit tvungna byta anmälningsmailadress.
OBS! att man behöver anmäla sig till både Mantorpfestivalen enligt ovan och till klubben!

Anmälningsblankett i excelformat: Anmalan Lotus_Festival_Sweden_2019_1

Anmälningsblankett i open documentformat: Anmalan Lotus_Festival_Sweden_2019_1

 

Program för Lotus Festival 2019

Fredag 23/8:

Möjlig ankomst till hotellet The Box i Linköping, till vårt förmånspris 850 kr enkelrum, 995 kr dubbelrum.
Incheckning på hotellet är mellan kl 15-24.

Kl 18-20 Grillparty på Bilhallen i Mjölby med möjlighet till provkörning.

Lördag 24/8:

Kl 10-13 Samling på vår klubbparkering i depån på Mantorp Park.

Man kan förboka lunchbaguette och dricka som kan avhämtas i vårt klubbtält.

Kl 13-16 Tillbringas på Mantorp Park inklusive en uppvisningskörning på banan.

Kl 17-18 Incheckning på hotell The Box i Linköping.

Kl 18-19 Årsmöte på hotellet.

Kl 20.00 Middag.

Söndag 25/8:

Kl 08-09 Frukost och check out.

Kl 09-10 Start rally med en minuts mellanrum. Körtid ca 2 tim.

Kl 11-12 Målgång rally i Söderköping.

Kl 12.30 Lunch inkl prisutdelning på Söderköpings Brunn.

Kl 14.00 Hemfärd.