Lotus Festival 2020 – lyxweekend i Småland 28-30 augusti

Detta år slår vi på stort och bjuder till en trivsam weekend med trevliga Lotusägare i trakterna runt Växjö. Det blir spännande studiebesök, god mat, körning på kurviga vägar, mingel, middag och övernattning på lyxhotell samt ett effektivt årsmöte.

På lördag eftermiddag besöker vi Rydaholm och får en exklusiv visning av Ingemar Ahlqvists fina Bil- och leksaksmuseum (med flera Lotus och många andra exklusiva märken) samt av Magnus Ahlqvists fantastiska verkstad Motorima. Kolla gärna på www.motorima.com

Vi har fått ett mycket prisvärt erbjudande på det 4,5-stjärniga designhotellet Kosta Boda Art Hotel (ca 1000 kr rabatt per rum mot ordinarie pris), och har fri tillgång till gym och spaavdelning med fem olika pooler.

Med anledning av den pågående Covid-19 pandemin är hotellet flexibla med avbokningar fram till två veckor innan dvs 17/8 (och även sena anmälningar om någon vill vänta). Därefter går det nog att göra mindre justeringar vid behov.

Kom redan på fredag, eller senast till lunch på lördag och var med på följande:

Fredag 28 aug (valfritt program, OBS hotell fredag-lördag bokas inte via LCCS anmälningsblankett)

Alternativ 1: Bo på Toftaholms Herrgård som ligger nära E4 vid den vackra sjön Vidöstern. Ät och sov gott, ta en långfrukost och en promenad i de vackra omgivningarna. Bokas direkt till Toftaholm per tel 0370-440 55, uppge Lotusklubben för att få priserna enkelrum 1100 kr, dubbelrum 1690 kr inklusive frukost. Priser gäller endast denna natt.

Alternativ 2: Bo på Kosta Boda Art Hotel, besök Kosta Glasbruk och Outlet i lugn och ro eller bara njut av den fantastiska spaavdelningen. Hotellet är för närvarande fullbokat på fredagen av ett större evenemang, men framåt sommaren kan rum bli lediga. Ring 0478-348 39 eller maila anneli.ivarsson[at]kostabodaarthotel.se och kolla läget samt uppge Lotusklubben för att få våra kraftigt reducerade priser ange att ni ska bo där även följande natt.
(Om tre- eller fyrbäddsrum önskas på Kosta Boda Art Hotel, maila anneli.ivarsson[at]kostabodaarthotel.com för prisuppgift med rabatt hela helgen)

Lördag 29 aug (Festivalen startar)

11.30 Samling på Toftaholms Herrgård, nära E4 mellan Ljungby och Värnamo

12.00 Programinformation, vi äter en delikat herrgårdslunch inkl dryck och kaffe

13.15 Gemensam avfärd mot Rydaholm, ca 30 min körning på vackra vägar

14.00 Studiebesök på Motorima respektive Bil- och leksaksmuséet, inkl kaffepaus

15.45-16.15 Start av tipsrally ca 90 km längs vackra vägar till Kosta Boda Art Hotel

17.00-17.30 Målgång och uppställning av bilar på reserverad parkering

19.30 Mingel i Glasbaren och inlämning av röstsedlar om mötets finaste bilar

20.00 Tvårätters gourmetmiddag i Linnéa Art Restaurant

Söndag 30 aug (Festivalen avslutas)

10.00-11.00 Årsmöte i konferensrum Cobalt

11.30 Festivalen avslutas

Möjlighet att besöka t ex Kosta Glasbruk eller Kosta Outlet 20.000 kvm med alla typer av varor. Läs mer om alla sevärdheter på www.destinationkosta.se 

Anmälan görs senast 1 augusti på blankett som ni hittar nedan i excel- och open documentformat skickas till lccs.stockholm[at]gmail.com. Ni hittar även priser och de olika alternativen på blanketterna.

Anmälningsblankett i excelformat: Anmälan Lotus Festival Sweden 2020

Anmälningsblankett i open documentformat: Anmälan Lotus Festival Sweden 2020

Välkomna på Lotusfestival.