Inbjudan Lotus Festival Sweden

Lotus Festival 2018 i Skara och Kinnekulle 10 – 12 augusti

Denna gång drar vi till Västergötland för Lotus Festival 2018. Vi erbjuder igen en helg då man har möjligheten att kombinera socialt umgänge, goda måltider, sportvagnsrally, årsmöte och bankörning för dem som vill.

Programmet börjar på lördag med lunch på Jula Hotell i Skara, men långväga gäster kanske väljer att anlända redan på fredagen. Efter lunch ger vi oss ut på ett ca 10 mil långt sportvagnsrally på kurviga och vackra vägar med kluriga kontroller, och när vi kommer tillbaka till Skara ställer vi upp våra bilar på en reserverad parkering. Då kan man varva ned med lite eftermiddagskaffe det finns också tid att rösta på mötets häftigaste bil. På kvällen startar vi med ett snabbt årsmöte och sedan blir det lite paus innan vi hugger in på kvällens omfattande grillbuffé.

På söndagen har vi Lotus Day på Kinnekulle Ring, ca en halvtimmes körning från Skara. Många medlemmar har redan upptäckt tjusningen att köra sin bil på bana, men vi ska försöka övertyga fler om hur kul detta är, så vi erbjuder både medåkning med erfarna förare och ett mycket lugnt körpass i grupp D vid lunchtid då vanliga trafikregler gäller på banan. Det går givetvis också bra att bara komma och titta.
Se mer information i Inbjudan Lotus Day Kinnekulle.

Förra året var det ett femtontal medlemmar som bodde på Jula Hotell i Skara innan bandagen på Kinnekulle Ring. Vi tyckte det var så bra och prisvärt så vi har valt att lägga Lotus Festivalen där i år. Och vi har lyckats få till riktigt bra priser på boende och mat. Vad sägs exempelvis om ett ”standardpaket” för två personer en natt i dubbelrum med frukost, lunch, rally med eftermiddagskaffe och grillbuffé för ”Julapriset” 1990 kr?
På anmälningsblanketten finns alla val som man kan göra, och det är fritt att kombinera som man vill. Observera dock att anmälan till bandagen på Kinnekulle Ring görs på en separat anmälningsblankett tidigast den 12 maj.

Anmälningsblankett excel: Anmälan Lotus Festival Sweden 2018

Anmälningsblankett open document: Anmälan Lotus Festival Sweden 2018

Följande tider gäller:
Fredag 10 augusti
Möjlig ankomst till Jula Hotell i Skara för långväga gäster

Lördag 11 augusti
kl 12.00 Lunch på Jula Hotell i Skara
kl 13.30 Start av sportvagnsrally ca 10 mil
kl 16.00 Eftermiddagskaffe och röstning på mötets häftigaste bil
kl 18.00 Årsmöte i konferenslokalen
kl 20.00 Grillbuffé

Söndag 12 augusti
kl 07.00 Frukost för deltagare i Lotus Day grupp A-C på Kinnekulle Ring.
Lite senare frukost för de som vill titta eller köra grupp D på Kinnekulle Ring, eller göra egna utflykter till t ex Lidköping, Läckö Slott eller den vackra naturen kring Kinnekulle.

Frågor besvaras av Marie-Therese Edebo, stockholm[at]lccs.nu tel 070-997 9243