Multiregionträffen 17–18 juni i Eksjö
Detta år blir tredje gången för Multiregionträffen. Vissa säger att det då kan räknas som en tradition men vad vet vi… Det vi däremot vet är att denna gång kör vi till Eksjö för att våra Lotusvänner i södra delen av Sverige ska få lite närmare till träffen.

Upplägget är något justerat i år jämfört med tidigare. Nu tar vi in en central anmälan till träffen och gör din bokning, men hotellet betalas på plats av varje deltagare, dvs du ska inte betala till klubben.

Dagen börjar med att vi från respektive region samlas på lördagsmorgon för att köra gemensamt mot Eksjö. Det kommer bli minst ett stopp på vägen för att äta lunch och sträcka lite på benen. Vi kommer hålla oss borta från de största vägarna och i stället välja andra fina svenska vägar. Det går naturligtvis bra att möta upp längs med vägen eller om du hellre vill åka till Eksjö på egen hand.

Alla regioner kommer sedan mötas på Eksjö stadshotell runt kl 15.00 där vi har fått trafikkontoret att reservera en väl upplyst Lotusparkering på Stora torget mitt framför stadshotellet. Under den sena eftermiddagen kommer vi gå en stadsvandring i Eksjös idylliska stadskärna. Den har över 50 kulturminnesmärkta trähus och är en av Europas bäst bevarade trästäder. Blir det för dammigt så slinker vi helt enkelt in på något ställe där vi kan släcka törsten, innan vi återvänder till hotellet för
lite relax och en god 2-rättersmiddag.

Följande förmånliga priser gäller för oss på stadshotellet, Eksjö Stadshotell
Dubbelrum: 1020 kr/person inkl. 2-rättersmiddag och frukostbuffé
Enkelrum: 1420 kr inkl. 2-rättersmiddag och frukostbuffé

Anmälningsblankett excel: Anmälan Multiregionträffen 17-18 juni
Anmälningsblankett open document: Anmälan Multiregionträffen 17-18 juni

Anmälningsblanketten skickar du till Fredrik Arvidsson via mail till goteborg[at]lccs.nu senast 15 maj för en garanterad plats.
Tider, platser och fler detaljer kring avfärden kommer senare från respektive regionansvarig. Du får även gärna kontakta någon av oss om du har frågor kring träffen.
goteborg[at]lccs.nu – Fredrik Arvidsson Tel: 0708-122426
norrland[at]lccs.nu – Lisa Hansson Tel: 072-524 92 06
stockholm[at]lccs.nu – Steve Watson Tel: 073-037 08 66
ostergotland[at]lccs.nu – Peter Nordgren Tel 070-852 52 00
skane[at]lccs.nu – Fredrik Larsson Tel: 0734-141498