Här kan du läsa lite om några tidigare träffar i klubbens regi. Bilder från olika träffar finns även i vårt Galleri >länk<.

Kika i evenemangskalendern >länk< efter årets träffar, samt läs på klubbens forum under rubriken Evenemang >länk<.

Composite Design
I mars 2009 besökte klubben företaget Composite Design i Malmö. Guiden är en av landets kunnigaste personer på kompositer och var med om att ta fram en prototyp åt Volvo på 80-talet. I dag byggs det mycket åt STCC, vi fick se lite olika pågående delar till några av årets bilar. Vid vårt besök tillverkades även 3 st replikor av Shelby Daytona Coupé.

Bjäresvängen 2009
I slutet på april var det dags för sedvanlig vårträff i Nordvästskåne. Strålande vårväder mötte upp vid morgonens samling i Ängelholm. Efter ett stopp med guidning på Järnvägsmuseet gick färden på krokiga vägar till lunch på Hovs hallar.

bjaresvangen

 

 

 

 

Banträff på Ring Knutstorp 2009

Till årets banträff på Ring Knutstorp kom ett 60-tal bilar och ett strålande väder. På morgonkvisten gick våra instruktörer runt banan och berättade om linjeval och svårigheter. Efter förarmötet blev det sedan bankörning hela dagen i tre grupper indelat efter erfarenhet.

Vår sponsor Wendels hade generöst bokat flaggvakter så att alla kunde köra tills de (eller bilen) storknade.

knutstorp

 

 

 

 

Göteborgsträff

Spontant träffades några medlemmar i Göteborg och körde en runda på kurviga vägar. Det var en trevlig blandning bilar som trivdes i det soliga (men kalla) vädret.

gothenburg

 

 

 

 

British Sports Car Meeting

På British Sports Car Meeting (BCSM) kördes en runda på 6,5 mil med start och mål i Enköping. Totalt 8 stationer passerades med kluriga uppgifter och frågor. Det var strålande väder och stor uppslutning. Extra många Seven:s var på plats då de förlagt sitt årsmöte samtidigt.

bscm