Om klubben

Lotus Car Club of Sweden bildades vid ett möte på Tekniska Muséet i Stockholm den 20 november 1976. Klubben sanktionerades av Lotus skapare Colin Chapman som även var ”Honorary President” till sin bortgång i december 1982. För närvarande har klubben ca 500 medlemmar. De flesta Lotus-modellerna , såväl gamla som nya, finns representerade i klubben. I Sverige finns idag ca 800 Lotus-bilar.

Klubbens målsättning är bl.a. följande:

• Samla Lotusägare och andra intresserade för att främja intresset för Lotus.
  • Sprida information och kunskap om Lotus.
  • Hålla ett aktuellt register över Lotus-bilar i Sverige
  • Samla och dokumentera information om Lotus-aktiviteter i Sverige

Medlemskap

Du som har en Lotus eller intresse för Lotus bilar, är välkommen som medlem. Medlemsavgiften är 350:-/år och inträdesavgiften 100:-

Klubbens stadgar

Klicka här för att ladda ner klubben stadgar i pdf-format Stadgar

Som medlem får du följande:

• Klubbtidningen Winners Choice som kommer 4 ggr / år
  • Information och inbjudningar till olika arrangemang.
  • Kontakt med medlemmar (via vår utmärkta medlemsmatrikel) som kör samma bilmodell som du för givande utbyte av erfarenheter, tips m.m.
  • Möjlighet att teckna MHRF-försäkring
  • Entusiastförsäkring via Bilsport & MC

Inbetalningar till klubben

Bankgironummer: 5804-9263 (endast för inbetalning av medlemsavgifter, övriga inbetalningar ska göras till samma konto som klubbshopen >länk<