Bli medlem eller uppdatera dina uppgifter.

Kontakta klubbens kassör och registeransvarig Jakob Bergenudd genom att fylla nedanstående formulär.
När du kryssat för ”Jag är inte en robot” samt tryckt på ”Skicka” längst ner i formuläret skickas din medlemsansökan till Jakob och du kommer att få ett meddelande till den mailadress du angav om hur du går vidare med din medlemsansökan. Då svarsmailet automatgeneras kan det ibland hända att det kommer till din skräppostkorg så kontrollera där om du ej har fått det. Om det ej finns där kontakta webmaster.

Om du endast vill uppdatera dina medlemsuppgifter kan du klicka här: Uppdatera dina uppgifter.

Välkommen

Lotus Car Club of Sweden

Uppdatera dina uppgifter
Om du har mer än en Lotus du vill uppdatera i medlemsregistret kan du fylla i uppgifterna i meddelanderutan längst ner.