Bankörning med Lotus car club of Sweden

LCCS har sedan många år erbjudit dess medlemmar chansen att få prova på att köra sina bilar på motorbana. Vi har en banträff på våren på Ring Knutstorp och en i augusti som de senaste åren varit på Kinnekulle ring. Dessa banor passor mycket bra för våra bilar då de erbjuder ett flertal utmanande kurvpartier. På banträffarna erbjuder vi även kunniga instruktörer som åker med i era bilar. Våra bandagar är i första hand till för klubbens medlemmar och för bilar med liknande prestanda och vikt som våra Lotusar. Men i mån av plats välkomnar vi deltagare från andra klubbar och andra sportbilar, men kontakta gärna banansvarig[at]lccs.nu om du är tveksam om din bil passar in.

Här kan ni läsa mer om Ring Knutstorp >länk< och här kan läsa mer om Kinnekulle ring >länk<. Vi har även tidigare kört på Sviestabanan utanför Linköping som också passar mycket bra för våra bilar.

Här kan ni ladda ner en pdf med körregler Körregler generella LCCS. Där hittar ni allt vad gäller gruppindelning och vilka regler som gäller för bil och personlig utrustning. Innan man kommer till banan ska deltagarna även kontrollera detta på sina bilar Besiktningsformulär LCCS banträffar

Mer information om de olika banträffarna kommer att publiceras i samband med att inbjudningarna publiceras här och i Winners choice.

På våra gallerisidor finns det bilder från tidigare banträffar >länk<.

Välkomna

Styrelsen

Lotus car club of Sweden