Tävling MSCC

Träffar, bankörningar, möten etc.
Skriv svar
hedegaard
Stamgäst
Inlägg: 44
Blev medlem: tis 29 nov, 2011 21:05
Ort: Helsingborg (planteringen)
Kontakt:

Tävling MSCC

Inlägg av hedegaard » fre 19 jun, 2020 15:30

Äntligen tävling

Äntligen är vi på gång och planerar att köra vårt första klubbmästerskap för året. Denna dag är vi på Knutstorp och kör enligt vår traditionella modell med två tidsträningar och ett race.

För allas säkerhet så kommer vi givetvis att följa de rådande restriktionerna rörande Covid-19. Det är viktigt att alla respekterar detta.
Uppdateringar kring detta kommer delges på hemsidan.
Dagen delas med BMW Club Schweden.
Arrangemanget går under SBF.

Vid anmälan på hemsidan är det viktigt att anmäla alla personer som kommer vara med i ”teamet”. Ej anmälda personer kommer ej att släppas in på banområdet.

Startavgift
Startavgift för denna tävling är 1350kr.

Funktionärer behövs! :flag:
Vi uppmanar samtliga deltagare att hjälpa till med att ordna funktionärer till deltävlingen då det brukar vara brist på resurser. Vi vill ogärna ställa in tävlingen p.g.a. att vi inte kan garantera säkerheten. Under klubbmästerskapen bjuder klubben funktionärerna på lunch samt fika. Ställer du upp som funktionär på tre eller fler heldags arrangemang får du nästa års medlemsavgift gratis. Alla funktionärsinsatser belönas med en lott/insats i klubbens årliga funktionärslotteri. Du blir också inbjuden till den årliga gokartkörningen för funktionärer.

Alla funktionärer måste anmäla sig via hemsidan eftersom grindarna till banan är låsta och bara personer som är på förhand är anmälda kommer att släppas in (Covid-19).


Har du några frågor om att vara funktionär, kontakta:
Ted Scott, telefon: 0708-633012,
Mail: ted.scott@telia.com.
Ni kan även anmäla er intresse direkt i Funktionärsanmälan på klubbens hemsida http://www.mscc.se/klubbmasterskap/funktionarsanmalan/


Övrig information http://mscc.se/event/km2-5/
Lotus Elise s1 (Helga) Roadsport c
Lotus Elise s1 (Viktoria) söndagsbil

Skriv svar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 16 och 0 gäster